Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Biztos vagy benne, hogy a fényképeid lesznek a legjobb emléktárgyaid?

Biztos vagy benne, hogy a fényképeid lesznek a legjobb emléktárgyaid?

MITŐL LEHET JOBB EGY EMLÉKSZOBOR MINT A FÉNYKÉP?

 

A fényképekkel tényleg rengeteg csodálatos pillanatot lehet megörökíteni, de van egy nagy hátrányuk: csak 2 dimenziósak.

  

A BabaTappancs testszobor készítő készletekkel azonban valós, 3 dimenziós, méretazonos és kézzelfogható szobrok készíthetőek, amik az elkészítés pillanatában örökítik meg a test bizonyos részeit hihetetlen részletgazdagsággal.

 

A professzionális, szobrászatban használt negatívlevevő anyagnak köszönhetően a legkisebb bőrredő, vagy ujjlenyomat is látszani fog az elkészült remekművön.

 

Description: https://babatappancs.shoprenter.hu/custom/babatappancs/image/data/news/LAND/1.jpg

 

A szobrok elkészítése rendkívül egyszerű és szórakoztató, a rendkívül gyorsan - 40 perc alatt - kötő minőségi gipsznek köszönhetően pedig nem kell napokat várni az eredményre!

 

Description: https://babatappancs.shoprenter.hu/custom/babatappancs/image/data/news/LAND/2.jpg

 

MIÉRT VAN SZÜKSÉGED EGY SAJÁT SZOBORRA?

 

Mert a rohanó világban jó érzés néha nosztalgiázni, lapozgatni a fényképeket, nézegetni a relikviákat a vitrinben. Akárhányszor amikor csak rápillantasz majd erre a szoborra, eszedbe fognak jutni azok a pillanatok, amikor évekkel korábban együtt nevetgélve készítettétek azt el. 

 

Description: https://babatappancs.shoprenter.hu/custom/babatappancs/image/data/news/LAND/3.jpg

 

NEM CSAK MAGADAT AJÁNDÉKOZOD MEG VELE!

 

Gondoltál már arra, hogy mit adsz majd gyermeked 30. születésnapjára? Te mit szólnál hozzá, ha valaki megajándékozna Téged most egy olyan kis láb és kéz szobrocskával, amit a Szüleid készítettek rólad pár héttel a születésed után? Egészen biztos vagyok benne, hogy órákig nézegetnéd – símogatnád-, esetleg a meghatódottságtól kicsit könnyeznél is. De persze igaz ez a nagyszülőkre is, akik biztos örülnének unokájuk emlékszobrának, vagy a szerelmespárokra, akik ily módon önthetik kőbe összekulcsolt kezüket, megőrizve azt az utókornak. Nem mindennapi pillanatok és nem mindennapi emlékek, az biztos!

 

Description: https://babatappancs.shoprenter.hu/custom/babatappancs/image/data/news/LAND/4.jpeg

 

RÁADÁSUL NEM CSAK A KICSIKRE  LÉTEZNEK KÉSZLETEK

 

A BabaTappancs webáruházban többféle méretű csomagból tudsz választani, az egy darabos szobortól a nagy, akár 6 tagú család „kézfogós” szobrának elkészítéséhez elegendőig. Vannak összeállítások várandós kismamák pocakjának megörökítésére, de még a házikedvencek tappancsára való is. Természetesen gondoltunk azokra is, akik csak egy egyszerűbb lenyomatot szeretnének csinálni, nekik a lenyomatkorong készítő készleteinket ajánljuk nagyon kedvező áron, szintén több méretben.

 

Description: https://babatappancs.shoprenter.hu/custom/babatappancs/image/data/news/LAND/5.jpg

 

ÖSSZEFOGLALVA, AMIÉRT SZÜKSÉGED VAN EGY SZOBORKÉSZÍTŐ KÉSZLETRE:

 

  • Valós méretű, 3 dimenziós, kézzelfogható emléket készíthetsz vele
  • Garantáltan egyedi végeredmény
  • Megismételhetetlen
  • Az akciós árakon (26-50%-os kedvezmények)már csak korlátozott ideig rendelhetők meg! 
  • Ha most rendelsz, megajándékozunk egy 500 Ft értékű kuponnal!

   Description: https://babatappancs.shoprenter.hu/custom/babatappancs/image/data/news/LAND/6.jpg

MIT KAPSZ A BABATAPPANCS TESTSZOBORKÉSZÍTŐ KÉSZLETEKKEL?

 

Készleteink mindent tartalmaznak, ami az elkészítéshez kellhet. Természetesen minden készlethez jár egy nagyon részletes, 4 oldalas használati útmutató is, aminek a segítségével bárki könnyedén el tudja azt készíteni. Ha valamiben mégsem lennél biztos, ügyfélszolgálatunkat bármikor felhívhatod, hogy segítséget kérj, de akár Facebookos oldalunkra is ellátogathatsz ahol számos tipp és trükk közül mazsolázhatsz!

 

Description: https://babatappancs.shoprenter.hu/custom/babatappancs/image/data/news/LAND/7.jpg

 

KIKNEK VALÓ A FENTIEK ALAPJÁN EZ A KREATÍV CSOMAG?

 

Neked való, ha…

 

  • szeretnél megajándékozni valakit valami egyedi és maradandó emlékkel
  • szeretnél magadnak egy időtálló emléket

   Description: https://babatappancs.shoprenter.hu/custom/babatappancs/image/data/news/LAND/8.jpg

 

KI VAGYOK?

 

Description: https://babatappancs.shoprenter.hu/custom/babatappancs/image/data/news/LAND/9.jpg

Molnár-Fekete Bálint

a BabaTappancs webáruház tulajdonosa

 

Nagypapám már az 60-es évektől rengeteg időt szentelt hobbijának, ami a szobrászkodás volt. Sokmindent reprodukált, többek között a saját kezét és arcát is. 2016-ban megtudtam hogy hamarosan boldog apuka leszek és a gyerekszoba kialakítása közben jött elő a kreatívkodós „örökségem”. Kislányom megszületése után megalapítottam a BabaTappancs – a kreatív webáruházat, hogy másoknak is elérhetővé tegyem azokat a kreatív hobbi technikákat / eszközöket, amik nekem és a körülöttem élőknek napi szinten okoz örömöt.

 

MÁSOK EZT MONDTÁK RÓLUNK

 

Dorothy:

 

„Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel illetve a végeredménnyel is! Mivel először készítettem ilyen kerámiaszobrot, ezért voltak némi fennakadások, de ez nyilván nem Önöknek tudható be! :) Ismerőseimnek is nagyon tetszett, ők is szeretnék majd kipróbálni! Nagyon szépen köszönöm a gyors szállítást és a könnyen értelmezhető tájékoztatót! 

Köszönettel: egy elégedett vásárló! :))„

 

 

Alexandra:

 

„Nagyon elégedett vagyok a termékekkel, már több szobrocskát is csináltam a készletekkel és mindegyik fantasztikusan sikerült! Még ha mocorogott is a kislányom, akkoris csodaszép lett a végeredmény. :) Örülök hogy megörökíthettem a kis kezeit/lábait és évek múlva is csodás kézzel fogható emlék lesz!

Köszönjük szépen!„

 

 

Ivett:

 

 „Nagyon egyszerűen használható és a kész szobrok gyönyörűek. :D”

 

 

Anna:

 

„Egyelőre még csak dombornyomat készítő szettet tudtam kipróbálni. A 4 hónapos kisfiam tenyeréről és talpáról vettünk mintát. Nagyon meg voltunk vele elégedve. Most először csináltunk ilyet, de ehhez képest könnyű volt elkeszíteni. 

A dédszülők kapták ajándékba. Nagyon örültek neki. „

 

 

Dorina:

 

„Imádtam elkészíteni a kislányom tappancs szobrát, nagyszerű élmény volt! Köszönöm Nektek az élményt és az örök emléket is!„

 

 

Mirjana:

 

„A 7 és a 3 éves nyüzsgő gyerkőcömmel készítettük el a kézszobrukat. Nagyon egyszerű az előkészület,gyorsan száradt a gumi,még ők is kibírták! Csodás lett az eredmény! Mindenkinek Szívesen ajánlom!„

 

 

MENNYIBE KERÜLNEK A CSOMAGOK?

 

A lenyomatkészítő készletek 1090 Ft-tól, a 3D szoborkészítő szettek már 2450 Ft-tól kaphatók.

 

 

NE FELEDD!

 

Az 500 Ft-os kedvezmény és akciós áraink már csak korlátozott ideig elérhetőek!

 

Hogy Te se maradj le róluk, még ma rendeld meg és 2 napon belül kiszállítjuk partner futárszolgálatunkkal, akár UTÁNVÉTELLEL IS!

 

Külföldön élsz? Nem probléma! Németországba, Ausztriába, Romániába és Lengyelországba is el tudjuk juttatni csomagodat gyorsan és nagyon kedvező áron, hamarosan pedig szerbiába és az összes többi európai országba!

 

A leadott rendelések természetesen személyesen is átvehetők a cég Budapest XIII. kerületi telephelyén, ahol bankkártyával is lehet fizetni (MasterCard, Maestro).

 

Keresés